Boost yourself
Vi har alla haft dagar då vårt självförtroende är på botten. 
Och i stunden känns det som inget kan få upp ditt självförtroende.
Men såklart finns det saker att göra för att få tillbaka självförtroendet och det handlar om att göra saker du mår bra av eller saker som gör så att du växer som människa som att göra nått du igentligen inte vågar!! Alla vill ju va den bästa visionen av sig själv.
 
Va med dina vänner
Var omkring personer som gör dig glad och dom du alltid har roligt med. När jag känner att mitt självförtroende är på botten så skulle jag åka ner på stan med mina vänner och fika och prata om allt mellan himmel och Jord, för alla kan väl hålla med om att man alltid har roligast med sina vänner. Sitta och snacka pepptalk i timmar mår ingen dåligt av. Eller varför inte ta en fika med din mamma hon kan också vara ens bästavän ibland. Eller Träffa tjejgänget och laga mat, lyssna musik i timmar.
 
Shoppa
Shoppa mår jag alltid bra av, köp väskan du har tänkt på i några veckor, köp dröm skorna. Och jag vet det kanske inte alltid finns pengar till att shoppa men gå på stan och kolla på kläder och sedan bestämmer du dig att spara till drömväskan istället, och detta gör så att man mår bra för stunden men ibland är materiell lycka tillräckligt för att må bra och få bättre självförtroende!!
 
Peppa dig själv Skriv ner bra saker om dig själv, tycker du att du är riktigt bra på att sjunga skriv ner det, för alla är vi experter att bara komma på negativa saker med oss själva och vi alla har saker vi är nöjda med. 
Sluta jömför dig med andra
En annan sak som har ökat mitt självförtroende så mycket det senaste året är att jag har slutat jämföra mig med andra. Och det är verkligen det bästa som jag har gjort, för det blir en sån befrielse. Det finns dom som jämför sig med dig också fast du inte tror det för att du har nått dom tycker att dom saknar. Och ja det är lätt att jämföra men du kommer leva ett bättre liv om du lever ditt liv som du själv är.
Och den du jämför dig med jämför sig med någon annan och det blir en ond cirkel som måste försvinna enligt mig.  Så vi alla måste börja uppskatta allt vi har och sluta jämföra oss med varandra.  Så det är ett annat tips som ökar ditt självförtroende mer i längden medan att ha köpt drömväskan kanske gör dig lycklig för stunden. 
Och att sluta jämföra sig tar tid och ja det kommer alltid va svårt att få bort det helt, Men ha det i bakhuvudet hela tiden att du vill leva ditt liv ingen annans<3 och att du är bra precis som du är.
"Confidence wear it like makeup"
 
Minnen 
Kolla på gamla minnen, det är alltid en bra idée du kommer se massa stunder du har mått bra och varför inte försöka göra om dessa grejer du har mått bra av? Gör om sakerna du gjorde med ditt tjejgäng förra sommaren och gör det ännu bättre<3
Det finns en heldel grejer för att få bättre självförtroende, gör saker som gör dig glad eller gör sakerna du inte vågar.
 
josephine Asplund

Mysigt=) Lycka till med fin fina blogg & hoppas du får en fin kväll, kram <3

Svar: Men tack & detsamma söta du
Denise Sandberg

Anna

Härligt inlägg!

Svar: Men tack så mycket!!
Denise Sandberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress